Sfeer

SFEER DIE BIJ U PAST


Wij willen de unieke sfeer neerzetten die u als opdrachtgever wenst. Om dit resultaat te bereiken voeren we allereerst één of meer gesprekken met u. Het kennismakingsgesprek blijkt, zo is onze ervaring, vaak leidend. Door te vragen, onderzoeken, rond te kijken en voorbeelden aan te halen, ontwikkelt Bosman ontwerpers een interieur dat de uitstraling heeft die bij u en/of uw bedrijf past. Hebt u zelf al een idee voor de inrichting van uw ruimte? Dan nemen we dit onder de loep. We verkennen van daaruit de mogelijkheden. Samen komen we uiteindelijk tot een ontwerp dat naadloos aansluit op uw gebruikswensen

REKENING HOUDEN MET ROUTING EN GEBRUIKSFREQUENTIE


Welke onderdelen van uw ruimte zult u het meest gaan gebruiken en hoe kunt u hier optimaal gebruik van maken? Uw interieur moet het antwoord zijn op deze vragen.

De manier waarop bijvoorbeeld u, uw personeel of uw (potentiële) huurders zich door de ruimte begeven, moet al in het ontwerp terug te vinden zijn. Daar zorgen wij voor.

VOORKOMEN VAN EXTRA KOSTEN


Waar zit het leidingwerk? Waar bevinden zich de nodige installaties? Onder andere deze factoren nemen we integraal mee in ons interieurontwerp. Zonder licht, ventilatie of verwarming beschikt u immers niet over een goede werk- of woonomgeving. Bosman ontwerpers houdt al in de ontwerpfase rekening met de technische onderdelen van uw ruimte. Zo voorkomen we onnodige extra kosten.